Celý sortiment
Akční nabídka
close
DOPRODEJ: Kuřecí křídla sous-vide.
DOPRODEJ: Kuřecí křídla sous-vide.

Doprodej položky KUŘECÍ KŘÍDLA SOUS-VIDE. Akční cena 60,03 Kč bez DPH za 1 porci.

 

Platí do vyprodání zásob.

5

Šokově mražené potraviny

Šokové mražení

Výhody šokového zmrazování:

  • Vysoká kvalita potravin a zvýšení trvanlivosti potravin
  • Hygienická nezávadnost potravin
  • Prodloužení trvanlivosti potravin

Šokové chlazení (zmrazování) tzv. šokery se využívají pro zvýšení produktivity a hygieny. Při šokovém chlazení (zmrazování) dochází k velmi rychlému zchlazení (zmrazení) potravin, pokrmů, polotovarů apod. Nejdůležitější je rychlost a schopnost proniknout celým produktem. Šokové zchlazení (zmrazení) umožňuje skladovat tepelně upravené i neupravené potraviny v původním stavu bez jakéhokoli poškození a výsledkem je potravina čerstvá a chutná, stejně jako před zamrazením (zchlazením).

Cílem zchlazování (zmrazování) je co nejrychleji překonat kritické rozmezí teplot, kdy se tvoří bakterie. Díky vysokému chladícímu výkonu a intenzivnímu proudění vzduchu speciálních zchlazovacích výparníků zabraňuje tvorbě mikrokrystalů vody a zachovává se původní struktura potraviny.